RESTAURACIÓ, HOTELS, CATERING I VENDA AL DETALL

RAPIDESA I ESTALVI PEL TEU NEGOCI

La nostra empresa és un grup experimentat i apassionat de distribució comercial de vins, caves, licors i alimentació selecta. Cada client amb qui treballem es converteix en una part de l’equip. Junts ens enfrontem als reptes i celebrem les victòries.

CONFIANÇA
Comptem amb una àmplia plantilla de professionals i estructura d’empresa que garanteixen un servei de confiança i qualitat.
ATENCIÓ PERSONALITZADA
El nostre equip de comercials garanteix una atenció individualitzada a les necessitats específiques de cada cada client.
IMMEDIATESA
El nostre departament de logística i transport ens permeten oferir una garantia de realització del servei de menys de 48 h.
GRAN OFERTA
El nostre llistat de distribució està format per més de 7.000 referències de vins, caves, licors i refrescos provinents de tot el món.
MARQUES EXCLUSIVES
Som representants en exclusiva les diferents marques líders en el sector de les begudes en general.
PROFESSIONALITAT
Perquè estimem la nostra feina, posem els cinc sentits en tot allò que fem per garantir un servei de gran qualitat.
EXPERIÈNCIA
Més de 70 anys de trajectòria ens han convertit en uns grans coneixedors del servei que oferim i de les necessitats dels nostres clients.
VALORS
Perquè estem compromesos amb l’entorn i sobretot amb les persones, assumim el deure d’avançar sota una perspectiva socialment responsable.
mapa_tgn_google-2
SI TENS UN RESTAURANT, HOTEL, UN BAR O ALTRES. ET DONEM RESPOSTA
CONTACTE