PROFESSIONALS DELS LICORS

 

Fabricants  de licors des del 1949  i els distribueix per tot el territori nacional i internacional.
D’entre la seva àmplia gamma d’elaborats en destaquem el brandy Octavius, i el licor tradiconal del Vendrell: el Resolis.

 

INDORMACIÓ DELS PRODUCTES.

Guardar

Licors de fruites i Combinats

Licors d’entre 17 i 20 graus d’alcohol elaborats a base de concentrats de diferents fruites i espècies, així com també la seva combinació amb altres destil·lats.

Guardar

Cremes&Sorbets

Begudes alcohòliques cremoses amb una graduació de 17 graus alcohòlics amb diferents sabors de fruita i també barreges de destil·lats.

Guardar

Sense alcohol

Beguda refrescant sense alcohol elaborada a base de concentrats de fruita i sucre.

Brandy Octavius

Brandy destil·lat de vi, de 40 graus, obtingut de varietats autòctones del Penedès i envellit en bótes de diferents tipus de roure, per un període d’entre 6 i 32 anys.

Brandy Supremo

Destil·lat de vi de 36 graus envellit en bótes de fusta durant un període de 6 mesos.

Resolis

Alcoholat especial d’uns 27 graus a base de nous verdes en maceració o destil·lació, canyella i altres herbes aromàtiques en les proporcions corresponents que li donen els seu sabor genuí i inimitable.

Licor de crema d’arròs El Petonet

Licor de crema d’arròs especial, de baixa graduació (17º), sense gluten i apte per intolerants a la lactosa, amb una textura més cremosa que fa una combinació deliciosa amb el cafè.

Licor d’avellana

L’autèntic licor d’avellana, amb una graduació de 24 graus, està elaborat amb avellanes de la cooperativa de Figuerola del Camp.

Licor de menta

Donec mattis ornare finibus. Phasellus bibendum velit ante, id lacinia tortor tincidunt id. Nulla hendrerit condimentum sem et euismod.

Anissats

Licors elaborats a base d’alcohol, sucre, aigua i diferents tipus d’olis essencials procedents de plantes anisades com per exemple la matafaluga, el fonoll i el comí, amb una graduació alcohòlica que oscil·la entre els 25 i els 50 graus.

Ginebra

El Gin Sar és un aiguardent compost elaborat a base d’alcohol de 96,3 graus rectificat (de doble destil·lació) provinent de melassa d’origen agrícola, amb una graduació final de 38 graus.

Vodka

El Vodka Minska és un destil·lat elaborat mitjançant de la fermentació de grans i altres plantes riques en midó com la patata o cereals, amb un contingut alcohòlic de 37,5º.

Ron

El Ron Superior és un destil·lat elaborat a partir de la melassa que s’extreu de la canya de sucre que presenta una graduació de 37,5 graus alcohòlics.

Tequila

100 Pesos és un destil·lat de 37,5 graus, elaborat a partir de la fermentació i destil·lat del suc que s’extreu de l’agave blau (Agave tequilana), una planta provinent de Mèxic.

Licors per cockteleria

Les sigles JP (Jané Palau) representen una gamma de licors com el triple sec, el licor de coco, de plàtan, de cafè, de cacau i de yema que conformen la base de preparació de diversos còctels.

Guardar