VINS I LICORS JANÉ

Fundada el 1947 al Vendrell, i actualment dirigida per la tercera generació, Vins i Licors Jané és una de les empreses de venta i distribució de vins i licors més importants de Catalunya.
Les seves línies d’acció són la venta al detall, la distribució i la fabricació de licors propis que també exporta.
Vins i Licors Jané està format per una plantilla de 40 persones, entre el magatzem central, la vinoteca, el personal administratiu i la bodega, i disposa d’una flota de vehicles propis que realitza l’entrega de comandes en 24-48 hores.

DISTRIBUCIÓ

És la distribuïdora de referència de la província de Tarragona i representa en exclusiva les diferents marques líders en el sector de les begudes en general: Cerveses Moritz, Grup Codorniu, Grup Martin Codax, Grup Faustino, Grup Chivite, Grup Zadibe, Paternina, Bodegas Riojanas, Málaga Virgen, Diageo, Grup Perelada, Gramona, Raventós i Blanc, Pago de los Capellanes, Emilio Moro, Barbara Forés, entre d’altres.
Des del seu magatzem logístic situat al Vendrell (Baix Penedès) i amb l’ajuda dels seus 8 comercials atén a una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals de la província de Tarragona, arribant també a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

ELABORADORS

És fabricant de licors i els distribueix per tot el territori nacional a través d´una àmplia xarxa de distribució i també exportar al màxim de països possibles.
D’entre la seva àmplia gamma d’elaborats en destaquen el brandy Octavius, Resolis, etc.

VENDA AL DETALL

Compta amb un punt de venta situats a Coma-ruga, municipi del Vendrell , Baix Penedès, i són un punt de referència per als amants del món del vi i el licor de la comarca i també de la província.

Pròximament també us oferirem el nostres serveis m9tjançant una botiga online.


Jané Grup
aff_infografic_web_2018
Una mirada

amb 4 números

Una aproximació curiosa a la realitat corporativa de Jané Grup.
Aquestes dades visualitzen el nostre treballa el passat 2017.

Marques

Clients

Km recorreguts

Equip

DESTAQUEM

COM TREBALLEM

Fundada el 1947 al Vendrell, i actualment dirigida per la tercera generació, Vins i Licors Jané és una de les empreses de venta i distribució de vins i licors més importants de Catalunya. Les nostres principals habilitats són:

EXPERIÈNCIA 90%
IMMEDIATESA 85%
GRAN OFERTA 80%
ATENCIÓ PERSONALITZADA 75%
SI VOLS REBRE UNA VISITA DEL NOSTRE EQUIP COMERCIAL CONTACTAR AMB NOSALTRES.
CONTACTE